Mit is ad azoknak a testedzés, akik velem tartanak?

Vagyis a fizikai aktivitás érezhető, bizonyított hatásai:

 

A mozgás egy lehetőség arra, hogy a gondolati világod és a fizikai tested egyensúlyba, és egységbe működhessen!
A sport beiktatásával, bármilyen korosztályból is indulsz, megújíthatod a tested, megélheted a könnyedséget, a dinamikát, érezhetően megemelheted az energiaszinted, így derűsebben tekinthetsz majd az életedre!
Azok, akik fizikailag aktivak, javul a közérzetünk, könnyebben tudnak koncentrálni, több mindenre emlékeznek, kreatívabbak, és jobban tűrik a stresszt!


A szervezet vérellátása a mozgás hatására jobban működik, ami hatékonyan segíti az új erek képződését; javul az agy vér- és oxigén ellátása; a salakanyagok is könnyebben távoznak; és beindítja az új idegsejtek megjelenését!
A rendszeres edzés biztos megoldás ahhoz, hogy te se lehess többé az áldozata azoknak, akik fogyókúrára, diétára adják a fejüket, és futják újra meg újra a reménytelen ördögi köröket!


Fejlődj, növekedj a magad tempójában, a saját igényeid szerint könnyedén, egészségben és lendületben élve! Állj bele és érd el velem, hogy a mozgás, és a megváltoztatott életmód következményeként „szárnyakat növessz”, stabil alapokra helyezd a testi és a lelki fejlődésed.

 

Csatlakozz hozzám, ha szükséged van egy szakértőre, aki segít neked, és nem hagyja, hogy feladd. 🙂


„Elménk ereje a mozgásban, és nem a tétlenségben áll.” /Alexander Pope/

Programok