Sikeres vagy az üzleti életben, de gyakran hagy cserben a memóriád, vagy nem tudod levezetni a sok stresszt?

A legjobb szakember vagy a környéken, de hiába szeded a vitaminokat, a nap végére kidőlsz, úgy érzed, elfogy az erőd?

A munka, a család, az anyaság, és a sok teendő mellett, nincs időd magadra, ráadásul folyton kerülget, rettegésben tart valamilyen betegség?

Jó hírem van!

 

A mozgás, amióta az eszemet tudom a szenvedélyem, a létem része volt. Egy hosszú, évekig tartó vesebetegség miatt viszont csak óvatosan vehettem részt gyerekkoromban a testnevelés órákon. Mind ezek ellenére a mozgás folyamatosan jelen volt az életemben.

 

Öt évvel ezelőtt, 39 évesen kezdetem el a teljes életmódváltoztatáson alapuló rendszeres testedzés és étkezés bevezetését, immár háromgyermekes családanyaként. Örömmel fogadtam, hogy néhány hónap kitartó munka milyen nagy változásokat hozott a külső, és a belső hozzáállásomban is. Fél év után már tudtam, hogy egyedül nem tudok olyan eredményeket hozni, mint amire vágyok, ezért egy edző, coach, segítségét kértem, aki a mai napig segíti a munkámat.

 

A sportban megélt tapasztalatok, sikerek leírhatatlan büszkeséget jelentenek számomra, amik csodás győzelmeim önmagam felett. Nagy meglepetés volt számomra a dobogó első helyén állni (14 km versenyen). Különös élmény volt az első félmaraton (21 km), és az elérhetetlennek tűnő (42 km) maraton megtétele négy és fél órán át tartó folyamatos futással.

 

Ma már rendszeres és természetes számomra minden nyár elején a Balaton átúszása is (5,2 km, háromszor teljesítve). Utam során a kisebb nagyobb sport kudarcok, boka- és térdsérülések engem sem kíméletek, többször is előfordult, hogy bizonytalan időre, de abba kellett hagynom a mozgást, s a gyógyulást követően újra, az alapoktól kezdve felépíteni, megerősíteni önmagam. Bármi történt is velem mindig nagy segítséget kaptam a családomtól, az edzőmtől, és a támogató versenytársaktól.

 

Néhány éve más, a futást erősítő sportokkal is kiegészítem az edzéseimet: karate, trx, úszás. A rendszeres testedzés, a sport útján járva az eddigiektől eltérő, megváltozott élethelyzetekkel találtam szembe magam, ami nem csak a sportban adott új feladatokat, és új felismeréseket. A sporttal, a rendszeres testmozgással átitatott életmód a munkám területén, a küldetésemben, a családom, a gyermekeim körében, és az emberekhez való hozzáállásomban is pozitív változást hozott, mindig minden élethelyzetben segített lábra állni.

 

A mozgásnak köszönhetem azt is, hogy ismét kedvet kaptam a tanuláshoz, tanfolyamokkal képzem magam, és nyitok az üzleti élet felé.

 

Ezt az utat szeretném megmutatni neked, tarts velem te is! Az élet a folyamatos változás Útja!

Programok

Szilvi egy igazi motivátor, nem lehetsz olyan mély gödörben, amihez nincs elég hosszú kötele, hogy kihúzzon belőle! Mindig vidám természetével melletted áll, és segít abban, hogy végre elkezdj mozogni!

Laca

Kiskorom óta sportolok, így mindig is meg volt a sport iránti szeretetem, de bármikor, amikor kicsit is negatívan álltam egy egy dologhoz, te mindig pozitívra változtattad a véleményem. Teljes szívemből ajánlom mindenkinek a veled való munkát, mert kitartó, kreatív, spontán és megértő optimista sportember vagy, aki mindig előre visz, és pozitívan áll a dolgokhoz.

Gill Nikol Dóra

Úgy érzem, hogy hozzám szól, szinte bökdös „Mozogj te is!”, nagyon inspiráló szlogenje. Erőt ad, hogy én is induljak a mezőre a kutyáimmal. Ajánlom mindenkinek Szilvivel való közös munkát, mert valóban hiteles személy abban, hogy vezesse az edzésprogramodat. Én csak kapkodnám a levegőt futás közben, Szilvi pedig esőben, sárban is képes mosolyogva buzdítani videóban, hogy „Mozogj te is!”

Timmer-Lainé Ágnes